Business is booming.

Володимир Зеленський планує наступного місяця відвідати Естонію з офіційним візитом.

415

Про це президент повідомив після зустрічі з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд. Володимир Зеленський подякував Керсті Кальюлайд за запрошення.

«Я впевнений, що під час цього візиту, серед іншого, ми зможемо перейняти дуже важливий для України досвід Естонії», — зазначив Глава держави.

Також він наголосив на гарній динаміці політичного діалогу між Україною та Естонією.

- Advertisement -

«З травня цього року ми зустрічаємося з пані Президентом уже вдруге», — сказав Глава держави.

Україна високо цінує стійку позицію Естонії щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності нашої країни, а також щодо засудження російської агресії проти Української держави, заявив Володимир Зеленський за результатами зустрічі з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд у Києві. Володимир Зеленський зазначив, що візит Керсті Кальюлайд до Києва — це черговий прояв її міцної підтримки України.

Також він подякував Естонії за допомогу у різних сферах, а особливо — за лікування та реабілітацію українських військових.
Керсті Кальюлайд підкреслила, що війна на сході України та окупація Криму — це ті речі, які неможливо прийняти.

Водночас Президент Естонської Республіки зазначила, що Україна та міжнародна спільнота мають шукати рішення, як завершити війну на Донбасі, і нещодавнє взаємне звільнення утримуваних осіб може бути «помітним кроком на цьому шляху».

- Advertisement -

Comments
Loading...