Business is booming.

Секс став причиною потрапляння в організм чемпіонки світу заборонених речовин

254

11-разова чемпіонка світу, канадська каноістка Лоренс Венсан-Лапуант назвала секс причиною провалу допінг-тесту. Її слова наводить CBC.

У крові Венсан-Лапуант був виявлений заборонений препарат – лігандрол. Спортсменка заявила, що речовина потрапила до неї після «рясного обміну рідинами» з чоловіком. Вона підкреслювала, що навмисне не приймала ніяких заборонених препаратів.

Волосся чоловіка, з яким у канадки був статевий контакт, були відправлено на експертизу, яка виявила в його організмі лігандрол. Чоловік повідомив, що дійсно брав цей препарат для лікування. В результаті Венсан-Лапуант була виправдана.

- Advertisement -

Спортсменка провалила допінг-тест перед початком спринтерського чемпіонату світу з веслування на байдарках в серпні 2019 року. Через це Венсан-Лапуант була відсторонена від всіх змагань на час розслідування.

27-річна канадійка – шестикратна чемпіонка світу на дистанції 200 метрів в каное-одиночці, чотири рази вона перемагала на дистанції 500 метрів в двійці і ще один раз – на дистанції п’ять тисяч і метрів в одиночці.

- Advertisement -

Comments
Loading...