Business is booming.

Після перестрілки в Дніпрі починають зачистку “всього криміналітету”

244

У Дніпрі та області починають проводити повну зачистку “всього криміналітету”. Про це заявив глава Дніпропетровської облради Святослав Олійник, пише 056.ua.

За його словами, вчорашня перестрілка – безпрецедентна подія, яка вразила всю країну, всіх пересічних громадян. Перестрілка була на вулиці міста, а її безпосередніми свідками стали звичайні перехожі, які тільки завдяки щасливим обставинам не постраждали.

“На даний момент оперативними заходами поліцейські затримали п’ятьох учасників перестрілки. Всю ніч в посиленому режимі працювали всі підрозділи кримінального блоку міліції і слідчі. Проведено більше 20 обшуків, заарештовано 6 автомобілів, вилучено зброю. Поліція продовжує працювати і зараз”, – йдеться в повідомленні.

- Advertisement -

Всі учасники перестрілки – жителі Дніпра, одна компанія людей займається бізнесом у сфері харчування, у них є кафе, а інших ще перевіряють.

У поліції поки відомо, за словами заступникам начальника ГУНП в Дніпропетровській області Віктора Діденко, що конфлікт виник не через бізнес, а через жінку.

Як розповів заступник начальника ГУНП в області Тарас Воликов, повідомлення про стрілянину на 101 надійшло від городян. На місце приїхали поліцейські і встановили, що перестрілка сталася між двома групами людей на автомобілях. В результаті події постраждали три людини, з травмами від пістолета травматичної дії їх доставили в лікарню. Решта учасників інциденту зникли.

- Advertisement -

Comments
Loading...