Business is booming.

У зоні ООС окупанти вісім разів порушили «тишу», втрат немає

218

За минулу добу в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували вісім порушень режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань Російської Федерації. 

“У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», поблизу селища Світлодарськ, окупанти відкривали вогонь у бік позицій українських захисників з ручних та станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Позиції наших захисників біля населеного пункту Майорськ окупанти обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні, пише Укрінформ.

У межах відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населеного пункту Богданівка, російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях захисників України з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Широкиного противник відкривав вогонь у бік українських позицій, застосувавши підствольні гранатомети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

- Advertisement -

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомили представникам ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 7 годину ранку 26 березня обстрілів не зафіксовано.

Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

- Advertisement -

Comments
Loading...