Business is booming.

Американського актора засудили за секс-листування з неповнолітньою

269

Американський актор Дрейк Белл, який найбільш відомий за ситкомом Nickelodeon “Дрейк і Джош”, був засуджений судом до одного року умовно через повідомлення сексуального характеру неповнолітній. Знаменитість визнав себе винним, пише Обозреватель.

Інтимне листування з 15-річною дівчинкою було у 2017 році. Вони познайомилися через спільну знайому, коли постраждалій було всього 12 років. Про це пише CNN. Як стверджувала дівчинка, Белл двічі зґвалтував її, але в суді актор заперечував це.

“Кожну ніч я боюся заснути, тому що не хочу бачити його в кошмарах. Він був такою важливою частиною мого дитинства, а натомість він зруйнував моє життя”, – сказала потерпіла, назвавши знаменитість “педофілом”.

- Advertisement -

Адвокат Белла Ян Фрідман заявив, що пара дійсно відправляла смс сексуального характеру, але ніяких нападів при цьому не було.

“Я визнаю це, моя поведінка була неправильною. Мені дуже шкода, що жертві була завдана ця шкода, але це не було моїм наміром”, – сказав Белл.

Зазначається, що термін актор відбуватиме в Каліфорнії. Також суд проведе слухання, щоб переглянути статус злочинця.

Коротко про знаменитість:

Дрейк Белл – американський комедійний актор
  • Дрейк Белл – американський комедійний актор, гітарист, співак і телережисер. У молодої аудиторії ім’я Дрейка нерозривно пов’язане з його партнером по серіалах телеканалу “Нікелодеон” “Шоу Аманди” та “Дрейк і Джош”, а за сумісництвом і кращим другом Джошем Пеком.

- Advertisement -

Comments
Loading...