Business is booming.

Поради для підвищення кисню у крові

232

Від показників оксигенації або насиченості киснем крові залежать прогнози пацієнтів з коронавірусів. Існує кілька простих домашніх способів, які дозволяють підняти цю цифру до відносно безпечних показників.

Антиоксиданти в раціоні. У антиоксидантів багато переваг, і особливо коли справа доходить до показника насичення киснем крові. Антиоксиданти допомагають організму ефективніше використовувати кисень, тим самим контролюючи його рівень. До найбільш багатих антиоксидантами продуктів відносять ожину, чорницю, квасолю і деякі інші.

Дихальна гімнастика. Ще один дуже ефективний спосіб наситити киснем кров – вправи на повільне і глибоке дихання. Те, як ви дихаєте, важливо для підтримки насичення киснем крові. Практика повільного дихання допомагає отримати більше повітря в легені і таким чином, організм отримує більше кисню.

Більше рідини. Слідкуйте за тим, щоб у вашому організмі не виникло зневоднення. Вода важлива для насичення киснем крові. Чим більше ви п’єте, тим легше легким зберігати рівень зволоженості, а від нього залежить здатність насичувати кров киснем і виводити вуглекислий газ.

- Advertisement -

Comments
Loading...