Business is booming.

В Україні оголошено штормове попередження

190

У понеділок в Україні очікується сонячна, осіння погода, яку принесе антициклон зі Скандинавії.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

27 вересня по всій Україні без опадів, вітер північно-західний, 7—12 м/с. Температура повітря вночі +4…+9 °C, вдень +12…+17 °C, на Закарпатті та Прикарпатті +18…+20 °C. У Києві — без опадів, температура повітря вночі +7…+9 °C, удень +13…+15 °C.

- Advertisement -

У вівторок, 28 вересня, в Україні без опадів, лише в східній і північно-східній частині місцями невеликий дощ. Вітер східний, північно-східний, 3—8 м/с. Температура повітря вночі +2… +7 °C тепла, удень +10…+15 °C; на Закарпатті та півдні країни вночі +7…+12 °C, вдень +13…+18 °C, на Закарпатті до +20 °C. У Києві — без опадів, температура повітря вночі +4…+6 °C, вдень +12…+14 °C.

  • Наприкінці тижня в Україні очікували на дощову та вітряну погоду і деяке потепління.
  • Раніше синоптики спрогнозували, якою буде осінь в Європі Синоптики спрогнозували, якою буде осінь у Європі: на Україну чекають ранні заморозки . В Україні буде сухо, особливо в жовтні, можливі ранні заморозки В Україну повертаються заморозки. Синоптики оголосили штормове попередження .
  • У ніч на 21 вересня на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря знизилася до -6 °C. 22 вересня в Карпатах пішов сніг У Карпатах пішов сніг .

- Advertisement -

Comments
Loading...