Business is booming.

Арахамія має відповісти за приниження українців: ДБР перевірить його заяву про “корупцію в ДНК українців”

682

ДБР перевірить заяву Арахамії про “корупцію в ДНК українців” на предмет розпалювання національної ворожнечі та приниження національної честі та гідності. Сьогодні відповідну заяву про кримінальне правопорушення відомий громадський діяч Андрій Юсов передав слідчим Державного бюро розслідувань.

Пам’ятаєте нещодавні висловлювання Давида Арахамії про те, що “корупція вшита в ДНК українців”? Переконаний, що в цих словах є очевидне приниження українців та всіх громадян України, публічний політик та службова особа не повинні дозволяти собі заяви, які ганьблять країну та підіграють державі-агресору у гібридній війні. Від моменту скандального ефіру минуло вже більше тижня, спростувань, чи вибачень від одного з лідерів партії влади ми не почули, а це означає, що Давид Арахамія не обмовився, а справді вважає усіх українців злодіями та хабарниками.

– йдеться в блозі політика на Українській правді.

- Advertisement -

Він переконаний, що за ці слова голови фракції партії “Слуга народу” в Верховній Раді має бути не тільки політична, але й кримінальна відповідальність. І тому очікує на внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та початку розслідування за фактами, викладеними у цій заяві та відкриття кримінального провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 161 КК України.

Також Андрій Юсов закликає всіх громадян України подати аналогічні заяви, оскільки “потерпілим від зазначеного злочину може вважати себе кожний громадянин України та українці по всьому світу”.

Для цього додано посилання на шаблон відповідної заяви.

- Advertisement -

Comments
Loading...