Business is booming.

Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення

197

Очільник Міністерства захисту навколишнього середовища та ресурсів Роман Абрамовський написав заяву на звільнення.

Про це на брифінгу повідомив голова фракції партії “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія.

“Я бачив, що він (Абрамовський, – ред.) написав заяву (про відставку, – ред.). Я заходив якраз до голови (Верховної Ради – ред.), і він виходив”, – сказав Арахамія.

- Advertisement -

Політик наголосив, що Абрамовський зробив це за власним бажанням. Арахамія впевнений, що за відставку Абрамовського точно знайдуться голоси у Верховній Раді.

“Ви ж пам’ятаєте, що у нас щодо екологічних законів завжди є баталії. Передусім претензія, яка була на фракції озвучена багатьма депутатами, які працюють в регіонах, – екоінспекція в регіонах дуже корупційна установа”, – сказав Арахамія.

Він також додав, що кандидата на посаду міністра екології ще немає, але обіцяють визначитися за 7-10 днів.

Нагадаємо, що Рада нацбезпеки і оборони звернулася до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, оскільки очільник Міндовкілля Роман Абрамовський не виконує укази президента Володимира Зеленського.

  • Верховна Рада України призначила Романа Абрамовського міністром захисту довкілля та природних ресурсів України у червні 2020 року.
  • Вже наприкінці 2020 року розглядали питання щодо його заміни на цих посаді Романом Опімахою, головою Державної служби геології та надр. Утім відповідне кадрове рішення так і не було прийнято.

- Advertisement -

Comments
Loading...