Business is booming.

Радника Зеленського Руслана Демченка звинуватили в незаконному отриманні посвідчення учасника бойових дій

5 687

Генеральний директор Аналітичної групи «Левіафан» Микола Мельник опублікував фото посвідчення учасника бойових дій на ім’я Демченка Руслана Михайловича, видане 17 лютого 2020 року. Про це повідомляє Голос-інфо з посиланням на фейсбук політичного аналітика.

Радник Зеленського, якому той дістався від Януковича і Порошенка, чувак який готував Харківські угоди Руслан Демченко, заступник Секретаря РНБО, виявляється “учасник бойових дій”.Чувак, не шкодуючи живота свого, оформив відрядження на Донеччину і вуаля – учасник бойових дій. Це свинство. Тут всі добровольці досі УБД не отримали, по п’ять років судились, щоб держава елементарно встановила істину…а ці уроди за одне відрядження стають “захисниками”.

– коментує він на своїй сторінці у фейсбук.

- Advertisement -

В підсумку він закликає Президента України звільнити Руслана Демченка з посади, якщо “Зеленський не хоче нести репутаційні ризики за своїх “радників” та розслідувати факт видачі цього посвідчення людині, яка не мала стосунку до бойових дій.

Нагадаємо, що Руслан Демченко є радником Президента України та першим заступником Секретаря РНБО. В часи Віктора Януковича став куратором зовнішніх відносин України з Росією. Брав участь в нараді Кабінету міністрів України від 21 листопада 2013 року в якому вирішено про відмову від підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

- Advertisement -

Comments
Loading...