Business is booming.

Якщо Зеленський не звільнить Демченка – за тиждень на Банковій розпочнеться потужна акція протесту

1 910

Відкритий вуличний брифінг провели сьогодні представники патріотичних організацій та ветерани російсько-української війни. Брифінг відбувся під стінами Офісу Президента України та мав попереджувальний характер.

Учасники наголосили, що на сьомому році війни є абсолютно неприпустимим, що ті, хто створював Харківські угоди, через які Росія залишилася в Криму та створила плацдарм для наступу на Україну, не тільки не сидять, але й просуваються кар’єрною драбиною.

- Advertisement -

Основною вимогою акції було звільнення з найвищих державних посад агентури Російської Федерації. Зокрема, учасники наголосили на неприпустимості перебування на своїй посаді Першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони Руслана Демченка, який безпосередньо причетний до підготовки і голосування за т.зв. «Харківські угоди», які відкрили ворогу шлях до окупації Криму.

Також громадськість обурена тим, що ця особа не тільки зберігає посаду та доступ до надважливої і секретної інформації, але й отримала посвідчення учасника бойових дій. Інформація про це стала відома на цьому тижні і на неї не було жодної реакції від влади.

В зв’язку з цим учасники брифінгу анонсували велику масову акцію, яка відбудеться за тиждень, якщо Президент України не почує громадськість та не очистить владу від російської агентури.

«Росія готувала агресію проти України десятиріччями. Підвалини окупації Криму були закладені ще в 2014 році Харківськими угодами, коли замість того, щоб вигнати росіян із Криму ми узаконили їх перебування там і дозволили створити там запілля. Кожен хто готував Харківські угоди чи навіть голосував, мають сісти за держзраду, а не працювати в РНБО, як Руслан Демченко»

зазначив керівник Національного спротиву Олексій Сталкер

«За час війни в Україні виник справжній туризм за посвідченнями «учасниками бойових дій, всі ці менти, прокурори, радники, які натовпом доїжджали до Краматорська, бухали там три тижні, а потім отримували статус учасника бойових дій особисто мене вже дістали. Я б таких фейкових комбатантів не просто виганяв з держслужби, а саджав»

– зазначив ветеран «Друг Хірург»

Олексій Сталкер: «Ми постійно виступаємо проти торгівлі на крові. Ми підтримували блокаду ОРДЛО і послідовно боремось із російським капіталом в Україні. Кожен хто торгує з ворогом – злочинець і колаборант. І наголошую, за те що Демченко налагоджував торгівлю вугіллям з окупованими територіями, має сидіти не в РНБО, а в тюрмі».

Поштар вів пряму трансляцію заходу:

- Advertisement -

Comments
Loading...