Business is booming.

Через ремонти передмістя Києва на тиждень частково залишиться без електрики

1 650

Компанія ДТЕК Ріната Ахметова опублікувала графік проведення ремонтних робіт у передмісті Києва. Список населених пунктів, де будуть відключення електрики, розміщено на сайті компанії. Без електроенергії якийсь час залишаться: Ірпінь, Ворзель, Гостомель, Буча, Петропавлівська Борщагівка, Мостище, Мироцьке, Коцюбинське, Горенка, Мощун, Боярка, Нові Петрівці, пише Дзеркало тижня.

Найближчим часом без світла, води, робочих ліфтів та кухонних плит, швидше за все, залишиться не один мільйон українців.

Зауважимо, що ДТЕК вибрав не найкращий час для ремонтних робіт. Для споживачів вони були б менш помітні, якби їх проводили влітку, коли світловий день більше.

- Advertisement -

Нагадаємо, що Україна 11 листопада знову запросила аварійну допомогу у Словаччині через аварію на Бурштинській ТЕС компанії ДТЕК Ріната Ахметова. Про це повідомила прес-служба Укренерго.

Як повідомив Держенергонагляд, кількість аварійних станів на енергоблоках виробників електричної енергії в Україні за рік збільшилася майже вдвічі: за перші 10 місяців 2020 року було 194 відмови, а 2021 року цей показник становив уже 472.

Як писало  ZN.UA, без систематичних поставок електроенергії з сусідньої Білорусі пройти опалювальний сезон Україна не зможе, адже у держави практично немає запасів вугілля. Вся українська теплогенерація виробляє близько 35% електроенергії, державні ТЕС десь 15%, яких у нас може не бути цієї зими.

- Advertisement -

Comments
Loading...