Business is booming.

“Не втрачаймо гідність! Захистимо свободу!” – що заплановано в Києві на День Свободи і Гідності

2 190

21 листопада Україна в черговий раз відзначатиме День Свободи і Гідності. Як ми пам’ятаємо, саме в цей день 8 та 17 років тому розпочалися дві найпотужніші акції протесту, які перетворилися на революції, що кардинально вплинули на розвиток держави: Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013-2014 року. Кожна з цих революцій розпочиналася як відповідь на дії тодішньої влади, що викликали спротив суспільства та делегітимовували саму владу.

В 2021 році Рух опору капітуляції закликав українців долучитися до двох подій на Майдані Незалежності 21 листопада: акції з виставкою «Вільні творять майбутнє», яка розпочнеться о 18:30 та пам’ятної ходи на честь Героїв Небесної Сотні, яка розпочнеться о 17:00. Також відзначається, що “від політичної та геополітичних обставин залежить, чи продовжимо ми ходу від каплички в бік Банкової” та те, що на недільних акціях потрібна участь кожного”.

Вочевидь це також пов’язано і з проміжною рохв’язкою з ситуацією з “справою вагнерівців”, або “операцією Авеню”.

- Advertisement -

В ході операції здобуто безцінні дані, які можуть ще завдати потужний удар Кремлю. Це сотні годин записів інтерв’ю, це документи та інші свідчення безпосередньої участі РФ в агресії, міжнародному тероризмі та злочинах проти людяності. А це вже підсудність Міжнародного кримінального суду. Це вам не Печерський суд, і навіть не ОАСК (до речі, чому він досі існує?).

Українські спецслужби провели блискучу операцію високого світового рівня, організатори та виконавці цієї операції заслуговують найвищих державних нагород.

Однак, брехлива влада для того, щоб порятувати залишки свого рейтингу і для збереження своїх посад не тільки брехала нам щодо факту самого проведення операції, а й фактично досі рятує Кремль від міжнародного правосуддя.

Замість того, щоб провести операцію, затримати міжнародних злочинців і передати матеріали здобуті в рамках кримінальних проваджень, в тому числі і до міжнародних судів та слідчих комісій Зеленський і Єрмак дурили нас і весь світ казками, що операція це “вигадана детективна історія”.

Це великий злочин, це шкода українським національним інтересам, це підрив основ національної безпеки, “надання допомоги в проведенні підривної діяльності проти України”. Така кваліфікація і передбачена статтею 111 державна зрада. Від самого початку Рух опору капітуляції вимагає відкрити кримінальне провадження саме за цією статтею.

Не так вже й важливо чи дзвонив хтось Лукашенку. Не так важливо чи Єрмак з Демченко виконували чіткі вказівки спецслужби Москви у цій справі. Це важко довести.

Важливим є сам факт злочину, його результат – приховування від українського та міжнародного правосуддя фактів злочинів російської агресії злочинів проти людяності та українського суверенітету і територіальної цілісності. За це рано чи пізно доведеться відповідати перед законом як співучасників злочину РФ. Адже приховування злочинів від правоохоронних органів, перешкоджання правоохоронним органам розслідувати злочин проти нашого суверенітету нічим іншим як державна зрада та колаборація з окупантами не назвеш.

Банкова цілий рік брехала нам. Брехня принижує. Брехня задля того, щоб прикрити від покарання вбивць українців – принижує вдвічі більше. Це вже виклик нашій гідності. 21 листопада відзначаємо день Свободи та Гідності.

Добрий привід зібратися. 17.00 на Майдані.

йдеться в повідомленні.

- Advertisement -

Comments
Loading...