Business is booming.

Загибель операторки Галини Гатчинз: суд видав ордер на доступ до телефону Алека Болдвіна

2 378

Суд в американському штаті Нью-Мексико 16 грудня видав ордер на вилучення телефона актора Алека Болдвіна, який фігурує в розслідуванні загибелі операторки українського походження Галини Гатчинз на зйомках фільму “Іржа”.

Про це повідомляє ABC News.

Детектив Александра Генкок, яка клопотала про видання ордеру, в заяві до суду стверджує, що в телефоні Болдвіна може міститися інформація, “важлива і пов’язана з цим розслідуванням”, зокрема спілкування актора про зйомки, яке датується ще 14 липня.

- Advertisement -

Ордер суду означає, що слідство зможе отримати доступ зокрема до фото, відео, електронних листів, історії пошуку в браузері й даних про геолокацію, які містяться в телефоні Болдвіна.

Адвокат актора Аарон Даєр у коментарі ABC News заявив, що захист сам клопотав про видання такого ордеру. “Так ми можемо захистити сім’ю та особисту інформацію Болдвіна, яка вочевидь не пов’язана з розслідуванням”, – уточнив він.

Що відомо

  • 22 жовтня американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерну випадково поранив режисера та операторку, яка згодом померла у лікарні. У МЗС повідомили, що жінка мала українське громадянство.
  • Пізніше стало відомо, що частина знімальної групи кінофільму звільнилася за день до нещасного випадку через проблеми із безпекою. А головний освітлювач “Іржі” Сергій Свєтной подав позов проти Болдвіна та інших членів команди.
  • У першому інтерв’ю після загибелі Гатчинз Болдвін заявив, що не натискав спусковий гачок пістолета, з якого було вбито операторку під час зйомок фільму “Іржа”. “Я б ніколи ні на кого не наставляв пістолет і не натискав би на них курок. Ніколи”, – сказав актор.

- Advertisement -

Comments
Loading...