Business is booming.

В неділю відбудеться світова акція “Скажи Путіну НІ”. Основна локація – в Києві на Михайлівській площі

1 896

Перед важливими міжнародними переговорами, на яких може вирішуватися доля України, українці об’єднали зусилля, щоб закликати Захід: #SayNOtoPutin / #СкажиПутіну_НІ. Ініціатором кампанії виступив Рух опору капітуляції, до якого долучилася низка патріотичних організацій та ініціатив, в тому числі і закордонних.

Також акція спрямована і на підтримку вільного Казахстану, в якому в ці дні відбувається російська окупація. 9 січня, об 11:30 на Михайлівській площі в Києві відбудеться загальна акція, з метою донести свою позицію до західних лідерів перед важливими міжнародними переговорами, на яких Кремль спробує нав’язати світові свої порядки, а нам – капітуляцію.

- Advertisement -

Українці солідарні з народом, що захищає свою свободу, і на акції виступлять представники казахської опозиції. Маємо разом вийти і сказати світові, що неприпустимо намагатися втихомирити Росію за наш рахунок – це шлях до більшої агресії. Також треба показати, що ми чинитимемо опір російським загарбникам.

– йдеться в анонсі акції.

До акції Руху опору капітуляції долучаться і учасники акції Вільний Казахстан – Вільна Україна“.

Всі організатори закликають учасників утриматися від партійних прапорів та використовувати лише державні прапори та іншу національну символіку. Підтримати акцію закликало багато відомих українців. На фото – Андрій “Ріфмастер” Антоненко.

Акції вже проходять в Європі та анонсовано заходи у США. Також акції заплановано в усіх регіонах України.

В Португалії українці на Водохреще, за григоріанським календарем, після освячення йорданської води прийшли під російське посольство – символічно виганяти з Європи нечисту силу.

Також кампанію #SayNOtoPutin підтримали в Латвії. Українські громади у США готуються передати наше послання світу солідарно з Україною 9 січня. Вони зберуться, щоб заявити: компроміси з Путіним – неприпустимі.

  • В Чикаго о 15:00 в історичній будівлі Water Tower.
  • У Нью-Йорку – о 14:00 в Union Square Park.
  • У Вашингтоні наші співвітчизники планують захід на 14:00 і запрошують приєднатися не лише українців, а й поляків, литовців, білорусів та всіх, хто проти кремлівської тиранії. Збиратимуться на Union Square.

Акції українців в рамках кампанії #СкажиПутіну_НІ відбудуться й в інших країнах Європи та Північної Америки.

Для учасників акції оприлюднено нескладну інструкцію:

  • Надрукуйте або напишіть на аркуші А4, чи більшого формату, два гасла – #SayNOtoPutin #UkrainiansWillResist або (і) українські варіанти #СкажиПутіну_НІ #УкраїнціЧинитимутьОпір. Можна видрукувати зображення, яке додається до цього допису.
  • Домовтеся з друзями та зробіть спільне фото з плакатом. Якщо не виходить ні з ким скоординуватися, можете сфотографуватися і самотужки.
  • Можете сфотографуватися навіть біля своєї церкви після служби. Також це може бути пам’ятна будівля, міська або сільська рада, табличка з назвою міста/села.
  • Викладіть ваше фото у соцмережах – Фейсбук, Інстаграм Twitter тощо. В дописах використовуйте хештеги #SayNOToPutin#СкажиПутіну_Ні#UkrainiansWillResist#УкраїнціЧинитимутьОпір. Також пишіть, в якому місті чи селі зроблене фото.
  • Ваші фото надсилайте в обговоренні події, на нашу електронну скриньку [email protected], або на сторінку Руху Опору Капітуляції. Обов’язково вкажіть, де саме зроблено фото.
  • Про місце та час акцій у своїх містах повідомляйте в обговорення події: https://fb.me/e/4EfKvOHw2

- Advertisement -

Comments
Loading...