Business is booming.

Добровольчий підрозділ “Вільна Україна” під дзвони Святої Софії стає на захист Києва та України

238

10 березня на майдані біля собору Святої Софії добровольці підрозділу “Вільна Україна” склали присягу на вірність українському народу та офіційно стали складовою частиною сил Територіальної оборони.

З першого дня повномасштабного вторгнення московських орд Рух Опору розпочав розгортання сил та засобів, активні бойові дії та проводив спеціалізовану підготовку для бійців.

- Advertisement -

Добровольче формування “Вільна Україна” діє легально на підставі Закону України “Про національний спротив” і створене наказом Командувача Сил ТрО, ставши складовою Сил Територіальної Оборони.


“Ворог у нашому Києві, зариться на святу Софію, на Майдан, политий кров’ю українських героїв – ми повинні мобілізуватися, перетворити Київ на фортецю. У кожному районі створюються формування, добровольчі загони, які діють відповідно до законів України і в координації із Територіальною обороною та військовою адміністрацією міста Києва. Прийшов наш час, громадяни, об’єднатися.”

– зазначив Андрій Левус, координатор Руху Опору “Вільна Україна”.


В нас одна мета: знищити москалів, щоб духу їх на нашій землі не було. З цього моменту, наш підрозділ приступає до виконання основного завдання – ліквідації ворога.” – звернувся до добровольців командир підрозділу “Вільна Україна” полковник Захар.


Командування Руху Опору звернулись до інших регіонів: “Столиця одна на всю Україну. Поки синьо-жовтий стяг над Майданом, над Печерськими пагорбами – Україна є. Вирушайте на захист серця Батьківщини і разом ми перейдемо в наступ, і разом переможемо.”

- Advertisement -

Comments
Loading...