Business is booming.

Добровольче формування “Вільна Україна” збирає всіх на захист Києва

784

Рух опору “Вільна Україна” на підставі Закону України “Про основи національного спротиву” створив добровольчий підрозділ, який легалізований наказом Командувача Сил територіальної оборони та діє у складі 112 бригади ТрО. Наразі відбувається бойове злагодження і, водночас, мобілізація всіх здатних до боротьби на захист столиці України.

Ворог відтягує сили ЗСУ на білоруський напрям і робить ставку на штурм столиці, вважаючи що зайняття Києва зломить героїчний опір України. На столичному напрямку зібрано все боєздатне, що лишилось у гнилої імперії, від “елітного” спецназу до кадирівських бандитів. Не віддамо золотоверхий Київ на поталу орді!

– йдеться в опубліковану заклику долучастися до лав підрозділу.

“Навіть якщо ворогові коштом чисельної переваги вдасться прорвати лінію фронту ЗСУ на цьому наша війна не закінчиться, а лише розпочнеться. Кожна вулиця міста має стати пеклом для москалів, а кожний двір та будинок — фортецею. Зайди можуть зазирнути до Києва, але жодний з них не вийде з нього живим. Перемога у Києві стане переломом у війні та початком тотального розгрому окупаційного контингенту” – підкреслються в заклику.

- Advertisement -

Мобільні групи Руху Опору Вільна Україна з першого дня війни беруть учать у бойових діях, підсилюючи різні підрозділи ЗСУ, ТрО, ССО та СБУ. Після відбиття навали на Київ охочі зможуть пройти додатковий вишкіл та продовжити боротьбу у складі розвідувально-диверсійних груп, які під керівництвом Руху Опору вже зараз успішно нищать тилові комунікації орди та перетворюють нібито “окуповані території” на території мисливського сафарі на орків.

Добровольців просять зголошуватися за анкетою: https://bit.ly/АнкетаДобровольця

Подальші дії:

  • Прийти до пункту комплектації у вказаний час (і не ображатись якщо доведеться почекати у черзі ☺ )
  • Пройти співбесіду із кадровиком
  • Підписати контракт бійця добровольчого формування територіальної оборони. Посилання на контракт:  <div class=

- Advertisement -

Comments
Loading...