Business is booming.

Добровольці розбили техніку, місцеві мисливці добили особовий склад окупантів: як зачистили від ворога Макарів та околиці

7 255

З надійних джерел стали відомі подробиці зачистки ворожих сил в районі Макарова в ніч з 15 на 16 березня. Як відомо, в цей період українські ЗСУ спільно з добровольчими формуваннями здійснили контрнаступ в районі Ірпіня-Бучі-Макарова і відкинули ворога, знищуючи техніку та живу силу противника.

Операція була добре спланована і, хоча зараз не можна оприлюднювати всі подробиці, в її хід додатково втрутилися народні месники з місцевих мисливців. Після того, як добровольці з загону територіальної оборони під командуванням Валентина Манька знищили техніку і особовий склад ворога, до полювання на окупантів долучилися мисливці. Використовуючи своє знання місцевості та відсутність його у окупантів, вони на позашляховиках почали переслідування ворога.

В підсумку, протягом ночі, спільними зусиллями, з використанням тепловізорів, було виловлено і знищено всіх, хто сподівався заховатися в лісах Київщини.

- Advertisement -

На фото – учасник операції з позивним “Єврей”.

Джерело: Голос-інфо

- Advertisement -

Comments
Loading...