Business is booming.

Пісня “Kyiv calling!” – кавер гурту Clash на підтримку “Руху Опору – Вільна Україна” б’є рекорди (ВІДЕО)

5 081

“Київ кличе”: відомий гімн британського музичного гурту “Клеш” (англ. Clash) відродився як заклик до зброї. Під таким заголовком сьогодні вийшла стаття Ванеси Торп (@Vanessa Thorpe) у Ґа́рдіан (англ. The Guardian), яка вважається однією з найпопулярніших газет Великої Британії. Український музичний гурт “Бетон” отримав «благословення» від учасників гурту “Клеш”  на запис нової версії відомої британської пісні “Лондон кличе” (англ. London Calling), щоб зібрати кошти на підтримку України, в її боротьбі за свою незалежність та опір російській агресії.

Менш ніж за добу відео переглянуло понад 300 тисяч разів і першу з копій було заблоковано скаргами.

- Advertisement -

Автори і виконавці оновленого хіта закликають решту вільного світу підтримати оборонців, які стали на захист своєї країни від російських загарбників. Усі прибутки від пісні, яку називають не інакше як воєнний гімн, будуть спрямовані на потреби #РухОпоруВільнаУкраїна, зокрема і на фінансування інформаційної кампанії, покликаної здійснювати оповіщення населення про воєнні загрози та залучати міжнародну допомогу Україні.

Виконавцями нового хіта гурту “Бетон” є Богдан Гринько, Олег Гула та Андрій Жолоб. Хлопці не лише займаються музикою, а й докладають багато зусиль для зміцнення спротивоспроможності України.  За словами вокаліста і гітариста гурту Андрія Жолоба:

Багато українських музикантів зараз на полях боїв чи в територіальній обороні. Замість гітар вони взяли до рук зброю. 
Сподіваємося, що ця пісня стане виявом духу українців і нашу незламність перед лицем російської агресії. Ми радіємо з того, що наша пісня звучатиме у всьому світі як символ солідарності та надії

Допомогти Руху Опору – Вільна Україна:

4441 1144 2846 1469

- Advertisement -

Comments
Loading...