Business is booming.

На 9 травня у Мелітополі можливі провокації, – мер

180

У місті розпочато посилену підготовку до святкування 9 травня, але відвідувати заходи мешканцям буде небезпечно через провокації. Такі новини Мелітополя передає Мелітополь.City.

«Людей, які захопили владу у Мелітополі, не турбує погіршення гуманітарної ситуації, масовий від’їзд лікарів. Єдине, що їх сьогодні турбує – підготовка до святкування 9 травня. Вони посилено готують братерський цвинтар, транслюють з LED-екранів та біллбордів тематичні сюжети. Для мелітопольців це завжди було важливим днем та одним з ключових свят. Вони хочуть зробити цю дату сакральною, вже точно відомо про підготовку провокацій. Якщо вони встигнуть провести 9 травня, то усю небезпеку для мешканців намагатимуться перекласти українську владу», – розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Він нагадав, що з 2014 року щороку у Мелітополі проходили заходи з нагоди 9 травня, й кожен рік були спроби провокацій з боку проросійських сил.

- Advertisement -

«Але нам вдавалося їх зупиняти й ветерани відчували себе у безпеці», – сказав він.

Ще одним підтвердженням важливості цієї дати мер назвав продовження спроб відновити учбовий процес у школах. Мелітопольські освітяни тримають оборону й не запускають дітей в школи. Нового «керівника» учбового процесу саботували не тільки в самому Мелітополі, а й по всьому району.

«У школах діти не матимуть повноцінного навчання, вони вчитимуть тільки вірші та пісні, присвячені 9 травня й стануть заручниками під час проведення шкільних лінійок», – зазначив мер.

- Advertisement -

Comments
Loading...