Business is booming.

Кремль готує нову брехню, аби приховати звірства в Україні, – МЗС Британії

137

У Міністерстві закордонних справ Великобританії попереджають, що Кремль готує нову брехню, аби приховати звірства російських військових в Україні. Відомство пропонує надати всю необхідну допомогу, щоб притягнути винних до відповідальності.

Про це повідомляється з посиланням на Twitter-сторінку МЗС Великобританії.

“Ми знаємо, що Кремль готує нову брехню, щоб пояснити звірства над мирним населенням в Україні. Ці спроби приховати жахливі акти насильства не стримають слідчих”, – йдеться в повідомленні.

- Advertisement -

Там також зазначили, що є незаперечні докази численних звірств російських військ проти цивільного населення в Україні та цивільної інфраструктури та додали, що “війна Путіна побудова на брехні”.

“Великобританія пропонує фінансування, персонал і військову експертизу, щоб притягнути винних до відповідальності”, – резюмували в МЗС.

Нагадаємо, в Київській області виявили уже 900 тіл цивільних осіб, які були вбиті російськими військовими. Найбільше жертв у Бучі.

Тим часом українська розвідка оприлюднила дані російського командування, причетного до воєнних злочинів проти України в Маріуполі та Київській області.

- Advertisement -

Comments
Loading...