Business is booming.

Білоруси обладнують позиції на кордоні з Україною

2 159

У Міністерстві оборони України повідомили, що окупанти не здійснювали наступу на Волинському напрямку. Водночас зафіксоване посилення охорони кордону з Україною армією Білорусі.

Про це розповіли у відомстві у суботу, 12 березня, у зведенні станом на 12.00 годину.

Понад те, зберігається ймовірність безпосередньої участі збройних сил Республіки Білорусь у бойових діях проти України на боці Росії.

- Advertisement -

Що відомо

Напередодні, за наказом путіна російські окупанти здійснили провокацію, обстрілявши з території України три прикордонні населені пункти Білорусі, про них попереджали у Міноборони України.

Російські літаки вилетіли з білоруського аеродрому, залетіли в повітряний простір України над Рівненщиною, розвернулись і обстріляли села поблизу держкордону України з Білоруссю.

Також відомо, що у той же день самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко був у Москві на перемовинах із главою рф володимиром путіним.

Міноборони України неодноразово фіксувало причетність РБ до війни проти України. Зокрема російські окупанти користуються інфраструктурою країни для здійснення ракетних обстрілів по Україні. Також з Білорусі постачають паливно-мастильні матеріали для ворожої техніки, а самопроголошений президент Лукашенко дозволив перевозити ракети російських окупантів білоруською залізницею.

- Advertisement -

Comments
Loading...