Business is booming.

Громадянам України, що перебувають на території т.зв. “Придністровської молдавської республіки”, радять негайно її покинути

3 246

Експертна група Інформаційного центру “Міжмор’я” оприлюднила звернення до громадян України, що перебувають на території т.зв. “Придністровської молдавської республіки”. В ньому українцям радять негайно повернутися на територію України, в зв’язку з постійними провокаціями, які здійснюють російські спецслужби на території Придністров’я та в цілому погіршенням безпекової ситуації в регіоні.

Громадянам України, що перебувають на території т.зв. “Придністровської молдавської республіки”, радимо негайно її покинути та повернутися в Україну або виїхати в Молдову

У зв’язку з постійними провокаціями, які здійснюють російські спецслужби на території Придністров’я та в цілому погіршенням безпекової ситуації в регіоні, радимо всім, хто має українське громадянство, негайно повернутися на територію України. В ситуації, коли українські Збройні сили ведуть героїчну боротьбу з ворогом на багатьох фронтах війни, українська держава об’єктивно буде не здатна гарантувати безпеку тим, хто знаходиться на цій, фактично окупованій Росією, території.

Також просимо врахувати, що заяви певних військових керівників росії щодо нібито “утиск російськомовних громадян” на території Придністров’я свідчить, що російські спецслужби можуть готувати масштабні теракти проти мирного населення. Також ми можемо припустити, що захоплення Придністров’я з можливим подальшим наступом на Молдову може слугувати новою проміжною ціллю путінського режиму.

Враховуйте також, що МЗС Ізраїлю, Німеччини, Канади, США, Франції, Великої Британії та Болгарії вже закликали своїх громадян негайно покинути цю територію.

Експертна група Інформаційного центру “Міжмор’я”

Для поширення російською мовою оприлюднено наступний текст:

- Advertisement -

Гражданам Украины, находящимся на территории т.н. “Приднестровской молдавской республики”, советуем немедленно ее покинуть и вернуться в Украину или уехать в Молдову

В связи с постоянными провокациями, которые осуществляют российские спецслужбы на территории Приднестровья и в целом ухудшении ситуации в сфере безопасности, советуем всем, кто имеет украинское гражданство, немедленно вернуться на территорию Украины. В ситуации, когда украинские Вооруженные силы ведут героическую борьбу с врагом на многих фронтах войны, украинское государство объективно будет не способно обеспечить безопасность тем, кто находится на этой, фактически оккупированной Россией, территории.

Также просим учесть, что заявления определенных военных руководителей России относительно якобы “ущемления русскоязычных граждан” на территории Приднестровья свидетельствует, что российские спецслужбы могут готовить масштабные теракты против мирного населения. Также мы можем предположить, что захват Приднестровья с возможным последующим наступлением на Молдову может служить новой промежуточной целью путинского режима.

Учитывайте также, что МИД Израиля, Германии, Канады, США, Франции, Великобритании и Болгарии уже призвали своих граждан немедленно покинуть эту территорию.

Экспертная группа Информационного центра “Межморья”

- Advertisement -

Comments
Loading...