Business is booming.

Працюватимуть проти ворога: Україна націоналізує близько 200 російських вагонів

622

Вагони знаходяться на залізничних станціях у Житомирській області.

Співробітники територіального управління Державне бюро розслідувань (ГБР) Хмельницького ініціювали націоналізацію 191 порожнього вагона Російської Федерації, що перебувають на 14 станціях станції Житомирської області.

Як повідомляє прес-служба відомства, відповідні листи ДБР направило до “Укрзалізниці” та Житомирської обласної військової державної адміністрації. У ДБР наголосили, що всі виявлені активи та товари передаються обласним військовим адміністраціям для розпорядження та передачі на потреби Збройних Сил України.

- Advertisement -

“Державне бюро розслідувань продовжує проводити системну роботу з виявлення та націоналізації майна країн, які виявили агресію в Україну! Майно ворога тепер працюватиме проти нього”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що працівники ДБР виявили 176 залізничних вагонів та цистерн, розташованих на території Івано-Франківської області. За даними бюро, це майно належить бізнесменам із Білорусі та Росії. Приблизна вартість майна становить близько 264 мільйонів гривень. Окрім цього, на Одещині детективи ДБР виявили майно російських підприємців. Вироби, які мали бути переправлені транзитом через територію нашої держави, зберігалися біля Морського торгового порту. Орієнтовна вартість товару становить понад 93 мільйони гривень. Раніше детективи націоналізували 27 вантажівок із РФ та Білорусі, які везли непродовольчі товари до країн Європейського союзу. Було конфісковано також 100 вагонів з калійними добривами та два вагони з металевими виробами, які везла Білорусь через українську залізницю.

- Advertisement -

Comments
Loading...