Business is booming.

Війська рф завдали удару по Чернігівщині: є загиблі, багато поранених

366

Вранці 17 травня ворожа армія рф завдала ракетних ударів по селищу Десна в Чернігівській області. Попередньо, є кілька загиблих і багато поранених.

Про це заявив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус у своєму зверненні в Telegram-каналі. Він закликав жителів регіону не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Чиновник не уточнив, що саме потрапило під удар окупантів. Кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки та подробиці події уточнюються.

- Advertisement -

На місці ворожого обстрілу працювали медики, рятувальники, правоохоронні органи.

“Це ще раз підтверджує те, про що я завжди вам кажу: війна не закінчилася, не пішла з Чернігівської області. Будьте пильні, обачні й звертайте увагу на всі відповідні сигнали, які сповіщають про повітряну тривогу”, – наголосив Чаус.

Нагадаємо, що вночі 17 травня окупанти вдарили по Львову та області ракетами. У цей час на Львівщині, як і в більшій частині регіонів України, було оголошено повітряну тривогу.

Вранці вівторка війська рф здійснили ще кілька атак. Зокрема, під ворожі ракетні удари потрапили Київ та область, а також Харківщина.

Як повідомлялось, російські загарбники вночі 12 травня здійснили масовані авіаудари по місту Новгород-Сіверський на Чернігівщині. Дії окупантів призвели до загибелі трьох людей, ще 19 постраждали.

- Advertisement -

Comments
Loading...