Business is booming.

Рано святкувати поразку путіна, на Україну чекають випробування – The Guardian

260

На фоні безпрецедентного опору українського народу та перемог ЗСУ на фронті перед Україною постають питання, які загрожують черговими труднощами. Йдеться перш за все про економічний спад та подальшу долю мільйонів депортованих цивільних жителів країни.

Про це пише оглядач Кейр Джайлз у статті для видання The Guardian. На його думку, святкувати поразку путіна ще зарано.

За його словами, експорт, який зараз блокує росія, призведе до продовольчих проблем не лише в Україні, а й у Європі. Це може спричинити тиск на Київ, щоб той пішов на певні поступки москві. Але, як каже сам автор, економічні питання не можуть стати причиною “задобрювання” кремля і повинні лише зміцнити єдність світу.

- Advertisement -

Другою проблемою стане різке підвищення цін на опалення, яке очікують країни ЄС уже цієї осені. Разом із тим може зменшитися підтримка лідерів європейських країн та звичайних громадян.

“Це буде постійним викликом не лише для України, а й для тих її прихильників, які чітко бачать, що це не лише війна України”, – пише Джайлз.

Проте він наголошує, що воєнні успіхи можуть змінити ситуацію. Адже із просуванням військ ЗСУ та звільненням окупованих територій Київ отримуватиме все більшу підтримку світу.

І останньою проблемою стануть мільйони депортованих у віддалені регіони росії українців. Вони є заручниками кремля і будуть залишатися такими, доки влада їх не звільнить. Яким саме шляхом – поки не відомо, адже це складне політичне питання, яке потребує великих зусиль для вирішення.

- Advertisement -

Comments
Loading...