Business is booming.

У Зеленського пояснили, чому хочуть продовжити воєнний стан одразу на три місяці

389

Збройні Сили України готуються перейти з оборони наших земель у контрнаступ, щоб прогнати російських окупантів із захоплених територій. Це вимагає значно більше сил, ресурсів, а також часу, тому президент Володимир Зеленський продовжив воєнний стан у країні одразу на 90 днів.

Про це розповів депутат парламенту від фракції “Слуга народу” Федір Веніславський в ефірі телеканалу “Рада”. Він закликав українців запастися терпінням, адже війна навряд чи має шанс завершитись у найближчий місяць.

“З 24 лютого ми вже двічі продовжували воєнний стан. Ворог зосередився на будівництві фортифікаційних укріплень на тимчасово контрольованих територіях. Перехід у контрнаступ – це складніші завдання, ніж оборона, тому звільнити всі наші території за пару тижнів не вдасться”, – підкреслив нар.

- Advertisement -

Також Вениславський додав, що Кабмін за регламентом звітує перед Організацією Об’єднаних націй про обмеження прав та свобод громадян України під час чергового продовження воєнного стану. Підписання указу одразу на три місяці продиктовано також необхідністю скоротити кількість таких процедур.

“Якщо до цього вдасться звільнити Україну, то ми просто скасуємо воєнний стан будь-якої миті”, – зазначив парламентар.

- Advertisement -

Comments
Loading...