Business is booming.

Навколо віз до Британії для делегації росії спалахнув скандал. Всі деталі

251

Велика Британія відмовила у видачі віз російській делегації для участі у липневій сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ. Таким чином 29-та щорічна сесія ПА ОБСЄ пройде 2-6 липня у британському місті Бірмінгем без росіян.

Про це повідомив перший заступник голови комітету ради федерації росії з міжнародних справ володимир джабаров, інформує російський “Інтерфакс“. Він зазначив, що росія завбачливо подала запит на отримання віз, але отримала від британської влади категоричну відмову.

“З урахуванням перебування всіх членів постійної делегації Федеральних Зборівросії в списках санкцій Великої Британії ми своєчасно запросили керівництво асамблеї, а також мзс росії опрацювати і вирішити питання про надання британською стороною гарантій видачі нашим парламентаріям в’їзних віз до Великої Британії для участі в цьому найважливішому заході”, – сказав джабаров на засіданні ради федерації.

- Advertisement -

Він поскаржився, що у відповідь було отримано “обурливу відповідь”: “Уряд Великої Британії не може видати візи членам російської делегації в ПА ОБСЄ, з якою б метою вони не відвідували країну”.

Зі свого боку британське видання Sky News стверджує, що Міністерство внутрішніх справ Великої Британії відповіло, що для росіян, які працюють у країні за довгостроковими візами, “немає ніяких обмежень”.

Раніше повідомлялося, що росіяни, які звернулися за візами для в’їзду до Мексики, отримали відмову українською мовою.

- Advertisement -

Comments
Loading...