Business is booming.

рф може вивести з бойового складу найбільший у світі атомний підводний човен: його зібрались утилізувати

192

Найбільший у світі атомний підводний човен “дмитрий донской” може бути виведений з бойового складу військово-морського флоту росії. У ЗМІ з’явилася спірна інформація про його долю.

Так, пропагандистські “РІА Новини” написали з посиланням на власні джерела, що підводний човен вже виведений і його утилізують, а назву нібито привласнили іншому стратегічному атомному підводному човну класу “борей-а”.

Нового “дмитрия донского”, за даними пропагандистів, спустять на воду 2025 року.

- Advertisement -

В іншого пропагандистського видання ТАСС не така версія. Його джерела спростували інформацію про те, що “дмитрий донской” вже не при справах.

“Підводний човен виконує завдання навчально-бойової підготовки в морі, а рішення щодо його подальшої долі буде ухвалено наприкінці 2022 року. Чергові повідомлення про виведення “дмитрия донского” зі складу вмф росії не відповідають дійсності. Він залишиться в бойовому строю як мінімум до кінця року”, – сказав один із співрозмовників ТАСС.

При цьому, пропагандисти не змогли спростувати, що підводний човен, можливо, вже 2023-го, а не 2022-го, але все ж чекає утилізація.

Підводний човен "Дмитро Донський" хочуть утилізувати.

Як повідомлялося, раніше поблизу Бердянська окупанти спробували підняти підбитий українськими захисниками корабель “саратов”, проте зусилля не мали успіху.

- Advertisement -

Comments
Loading...