Business is booming.

Міносвіти домовилося про залучення 20 млн євро на створення центрів професійної досконалості в закладах профосвіти

181

Міністерство освіти підписало угоду про залучення 20 млн євро від німецького банку KfW на створення центрів професійної досконалості в закладах професійної освіти.

“За підтримки президента України Володимира Зеленського МОН поставило перед собою амбітну ціль – перезавантажити систему профосвіти, зміцнити її та зруйнувати застарілий стереотип про непрестижність професійної освіти. Важливим кроком у цьому стало підписання грантової та проєктної угоди між КМУ в особі МОН, Українським фондом соціальних інвестицій і KfW про надання 20 млн євро в межах проєкту “Професійна освіта у Східному партнерстві”, – написав міністр освіти та науки Сергій Шкарлет у телеграм-каналі.

За його словами, на базі закладів професійної освіти планується створення центрів професійної досконалості за рахунок грантових коштів.

- Advertisement -

“Центри стануть потужними освітніми майданчиками, що готуватимуть висококваліфікованих робітників. Випускники профтехзакладів повинні пишатися своєю освітою. Ми зробимо все можливе, щоб момент позитивної оцінки та ставлення до професійної освіти настав якнайшвидше”, – написав міністр.

- Advertisement -

Comments
Loading...