Business is booming.

За добу українські військові знищили 110 окупантів і 28 одиниць техніки

170

За добу на південному напрямку українські захисники знищили 110 людей особового складу агресора та 28 одиниць ворожої техніки, повідомляє Оперативне Командування “Південь”.

“Підтверджені втрати противника зафіксовано на рівні: 110 рашистів, 6 танків, 8 великокаліберних гаубиць “Мста-Б” та “Мста-С”, реактивна система залпового вогню “Град”, 2 пускові установки ЗРК С-300, 9 одиниць авто-бронетехніки , мінометний комплекс “Сані”, самохідна артилерійсько-мінометна установка “Нона-С”, – йдеться у повідомленні.

Також ще 9 одиниць ворожої техніки, зокрема танк, авто бронетехніка та артилерійське озброєння, суттєво пошкоджено.

- Advertisement -

У командуванні підтвердили знищення силами протиповітряної оборони трьох ворожих дронів-камікадзе “Shahed-136”, якими окупанти атакували Одещину та Миколаївщину.

В ОК також повідомили про вечірній обстріл у п’ятницю окупантами Нікопольського району з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії.

А в райцентрі внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки, 2 господарські споруди, опору ЛЕП.

У прилеглих населених пунктах пошкоджено 16 приватних будинків, 19 господарських будівель, автотранспорт. Одна людина загинула, троє поранено.

Крім того, двічі протягом дня противник намагався наступати мотострілецьким взводом за підтримки танка в районі Давидова Брода та Малої Олександрівки. Внаслідок стрілецького бою та вогню артилерії противник зазнав втрат і вимушено відійшов.

Водночас, Повітряні сили Збройних сил України завдали 15 авіаційних ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 360 вогневих завдань по засобах ППО противника, по трьох районах зосередження ворожих сил і техніки, а також по опорному пункту в Бериславському районі.

- Advertisement -

Comments
Loading...