Business is booming.

Уряд не розглядає припинення будь-яких виплат для громадян, які через війну виїхали за кордон – Жолнович

3 440

Міністр соціальної політики Оксана Жолнович заявляє, що уряд не розглядає питання припинення будь-яких виплат для громадян, які через війну виїхали за кордон, крім допомоги для внутрішньо переміщених осіб, яку вже зупинено раніше.

“Ми припинили виплату допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які більше 90 днів не були в країні. Для людей з інвалідністю ми вирішили цього не робити, бо не впевнені, що ті виплати, які там є, достатні для того, щоб ці люди змогли добре почуватися за кордоном. Плюс розуміємо, що не так багато людей з інвалідністю за кордон виїхало. Переважна більшість повернулися назад, або не виїжджали взагалі через складності для свого здоров’я і соціалізацію”, – сказала Жолнович в інтерв’ю , відповідаючи на запитання про врегулювання подвійних виплат для громадян України, які виїхали за кордон через війну.

Також міністр наголосила, що пенсії громадянам, які виїхали, уряд точно продовжуватиме платити, тому що це зароблені людиною гроші.

- Advertisement -

На уточнювальне запитання, чи розглядається припинення будь-яких інших виплат для цієї категорії людей, Жолнович відповіла заперечно.

- Advertisement -

Comments
Loading...