Business is booming.

рф атакувала Україну 46 “Шахедами”. ППО працювала у 8 областях

228

В ніч на середу, 27 грудня, росіяни атакували Україну 46 ударними безпілотниками типу “Шахед”, протиповітряна оборона знищила 32 ворожі дрони-камікадзе.

Про це повідомило командування Повітряних сил у Telegram.

В ніч на 27 грудня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу Shahed із двох напрямків: Балаклава – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ – Краснодарський край рф. Усього було зафіксовано пуски 46 Shahed-136/131, які атакували хвилями у різний час, в період з 19.00 26 грудня по 03.50 27 грудня. До відбиття повітряного нападу залучено тактичну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. Знищено 32 ворожі ударні БпЛА противника“, – йдеться у повідомленні.

- Advertisement -

У Повітряних силах зазначають, що більшість безпілотників, які не вдалось збити, атакували прифронтові території, зокрема Херсонщину. Ще кілька дронів упали без наслідків.

Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Запорізькій, Хмельницькій та Кіровоградській областях.

Як повідомляли, ввечері 26 грудня російські окупанти під час обстрілу пошкодили залізничний вокзал у Херсоні та кілька вагонів.

- Advertisement -

Comments
Loading...