Business is booming.

Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного обрано Гетьманом України

3 423

Сьогодні, 28 грудня, активісти громадської ініціативи “Українська Солідарність” спільно  з ГО “Українське козацтво” провели козацьке віче на якому зібрали представників усіх регіонів України, повідомляє Depo.ua. з посиланням на ГО “Українська солідарність”.

На зібранні козацтво обговорило питання щодо дії Переяславської угоди та Березневих статей. В результаті дебатів, козацтво зійшлось на тому аби денонсувати ці договори, — йдеться у повідомленні.  

Також під час віче відбулись вибори Гетьмана всієї України, на яких одноголосно була підтримана кандидатура Валерія Залужного гетьманом.

- Advertisement -

“Валерій Федорович за час перебування на посаді Головнокомандувача довів всьому українському народові, що він гідний син українського народу і що він, на відміну від всіх інших високопосадовців, не зрадить своїх принципів, цінностей, свій народ та своїх братів-козаків, що боронять з ним пліч-о-пліч нашу Неньку”

,— повідомили в ГО.

“Вірчу грамоту” та Гетьманську булаву вже передано Головнокомандувачу поштою.  

Разом із тим, “Українська солідарність” закликала всі козацькі спільноти доєднатися до них та визнати Залужного Гетьманом всього українського козацтва.

- Advertisement -

Comments
Loading...