Business is booming.

Чому розведення військ – погано?

206

Сергій народився і виріс в селі Первомайське, що біля Донецька. Навчався, займався бізнесом. Нічим особливим не відрізнявся від інших громадян України.

Коли весною 2014 року більшість жителів Донбасу йшли голосувати за відділення від України, чоловік виступав проти сепаратистів та російських найманців. Хоча таких, як він була меншість.

З початком бойових дій пан Сергій повністю відчув на собі результат ” руської весни”. Окупанти викрадали жителів села, які підтримували Україну. Гатили з артилерії по населеному пункті з районів Донецька..

- Advertisement -

З тих пір пройшло 5 років. Пан Сергій не змінив своєї думки щодо подій в східних регіонах України. Навпаки, його судження стало ще радикальнішим.

Зараз намагаються розвести війська. Тобто, ми не йдемо вперед, в навпаки – відходимо. В чому тут перемога!? І це на своїй землі!!!

– обурюється він.

“Ми дивуємося, що місцеві мешканці підтримують російські окупаційні війська. А що зробила українська влада, щоб змінити їхню думку?! У нас тут російське телебачення, радіо, газети… Де українське?”

Саме в цьому вони нас перемагають. Допоки ми не змінимо інформаційну політику і підхід до визволення наших земель – перемога прийде не скоро

– говорить пан Сергій.

- Advertisement -

Comments
Loading...