Business is booming.

«Мадонна. Народження легенди»: у Києві відбудеться показ біографічного фільму та музичне шоу

502

6 лютого у Caribbean Club Concert-Hall відбудеться показ біографічного фільму «Мадонна. Народження легенди» та музичне шоу «Madonna» від Ultramarine Girls Band.

Мадонна – королева поп-музики. На її рахунку мільйони платівок та концертів, за її плечима – мільйони відданих фанатів. Вона вражає, захоплює та провокує. Але у 1979 році в Нью-Йорку Мадонна Луїза Чіконе була нікому не відомою танцівницею, яка вирішила стати співачкою. Так почався її шлях до приголомшливої слави.

- Advertisement -

Біографічний фільм «Мадонна. Народження легенди» кінорежисера Гая Гуідо знятий на стику ігрового і документального кіно. Він розповідає про початок феноменальної кар’єри поп-ікони: від гри на барабанах у нью-йоркській групі Breakfast Club до запису першого студійного альбому.

У 1979 році Мадонна Луіза Чіконе була молодою, але дуже амбітною танцівницею. Вона знайомиться з гуртом Breakfast Club і стає частиною команди, спочатку граючи на барабанах, а потім – на гітарі. Її наполегливість і цілеспрямованість лякає і одночасно захоплює учасників групи. Але поступово Мадонна переконує їх, що може бути вокалісткою. Так починається непростий зірковий шлях Мадонни – формується її стиль, манера співу і поведінки. Мадонна буквально робить себе сама!

Фільм зняв режисер Гай Гуідо, а учасники гурту Breakfast Club зіграли самі себе. Юну Мадонну зіграла Джеймі Олд, а про її феноменальну схожість з Мадонною написали всі медіа.

Після показу фільму відбудеться музичне шоу «Madonna» у виконанні жіночого колективу Ultramarine Girls Band, який вдало поєднує коктейль з таланту, гарного смаку, яскравої зовнішності та почуття стилю. У цей вечір знамениті пісні зі скарбниці світової музики відкриють великі таємниці душі!

Купити квитки на концерт можна на сайті: http://bit.ly/2tqoD1I

Зустріч концерту на Facebook: https://www.facebook.com/events/578184992912650.

- Advertisement -

Comments
Loading...