Business is booming.

Учасники російського шоу «Останній герой» відмовилися зніматися з скандальною білорускою Настею Рибкою

313

Білоруска Анастасія Рибка (справжнє ім’я – Анастасія Вашукевич) протрималася на проекті «Останній герой. Глядачі проти зірок », яке знімалося на Філіппінах, всього один день, пише «Вокруг.Тв »

Раніше продюсери реаліті-шоу «Останній герой. Глядачі проти зірок» запросили скандально відому Анастасію Рибку до участі в проекті. Дівчина стала 17-ю учасницею шоу. Але як тільки вона приєдналася до команди зірок, то частина команди відмовилася мати з нею відносини.

Пізніше учасники шоу заявили, що через Рибки про них можуть піти компрометуючі чутки. В результаті дівчині запропонували піти в команду глядачів. Але вона вважала, що там складеться аналогічна ситуація, після чого покинула проект.

- Advertisement -

Анастасія Рибка прокоментувала інцидент в своєму Instagram.

Анастасія Рибка, або Анастасія Вашукевич, сама з Бобруйська. Вона здобула популярність після розслідування Олексія Навального, присвяченого зв’язкам олігарха Олега Дерипаски з віце-прем’єром Росії Сергієм Приходько, які розкрилися після відео, де вони обидва плавають на яхті і обговорюють втручання в американські вибори. На яхті були дівчата з ескорту, в тому числі Рибка, яка і зняла все на відео і описала в своїх соціальних мережах.

Також вона відома своїми секс-скандалами, зокрема – публічним сексом на камеру на вулицях Москви та шантажем своїх екс-клієнтів.

- Advertisement -

Comments
Loading...