Business is booming.

Музичний продюсер Нацвідбору вказав на нюанс у скандалі з гуртом TVORCHI

268

Музичний продюсер Нацвідбору на Євробачення-2020 Руслан Квінта прокоментував скандал з гуртом TVORCHI, учасники якого звинуватили в своєму невдалому виступі техперсонал. За словами музикантів, вокаліст Джеффрі Кенні не чув у вушному моніторі музики, тому нібито й не потрапляв у ноти, пише Апостроф.

За словами Квінти, нестабільний вокал, швидше за все, можна пояснити лише малодосвідченістю Кенні. Адже в технічному плані проблем бути не могло. І ось чому.

“Якщо у вокаліста немає фонограми в “інейрах”, він з самого початку пісні не потрапить у ритм, почне орієнтуватися на “обратку”(звук, який повертається із залу на сцену) – а це запізнення на 300 мл секунд темпоритму, що дуже помітно навіть непрофесіоналу. Як всі бачили, Джеффрі з самого початку пісні і до кінця виступу ритмічно був у музиці та співав синхронно з бек вокалом, що означає, що звук у навушнику був”, – написав на особистій сторінці в Інстаграм Квінта.

- Advertisement -

За словами продюсера, в числі претендентів на Євробачення-2020 пісня Bonfire виявилася як сильний трек в цілому, але до вокалу Джеффрі зауваження були ще під час кастингу.

“У жовтні ми були впевнені, що за три місяці можна навчитися співати свою конкурсну пісню, – продовжив Квінта. – На кожній репетиції команда проекту працювала над тим, щоб допомогти солістові вирівняти голос і подачу <…> Те, що він випав з тональності під час виступу, – це, на жаль, відсутність досвіду”.

Примітно, що на малодосвідченість музиканта раніше за лаштунками вказувала і Джамала. Після виступу у другому півфіналі Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні зверталися до артистки за консультаціями. Але освоїти хоча б піврічну програму вокалу за тиждень, пояснила співачка, неможливо.

“Мені подобається ця пісня, цей вайб. Кльові хлопці <…> Програму тривалістю у півроку всіляко намагалася укласти в ті 40 хвилин, але для Джеффрі це було дуже важко. Він фармацевт, у нього мало досвіду. Йому потрібен досвід вокальний”, – зазначила вона.

Фото: facebook.com/TVchannelSTB

Як ми вже писали раніше, звинувачувати когось у цій ситуації не хочеться. Схоже, хтось дійсно помилився, хто саме – ми напевно вже не дізнаємося. І Руслан Квінта, і Джамала, і глядачі оцінили гурт TVORCHI на доволі високому рівні. І в разі бажання взяти реванш, музиканти можуть бути впевнені в тому, що їх будуть раді бачити наступного року.

  • У день фіналу Нацвідбору на Євробачення-2020 TVORCHI представили кліп на конкурсну пісню Bonfire. Відео вже зібрало десятки тисяч переглядів, тисячі лайків та сотні захоплених коментарів.
  • На Євробаченні-2020 представником України став гурт GO-A з піснею “Соловей”. Дивіться на theLime, яким був яскравий виступ гурту у фіналі Нацвідбору.

- Advertisement -

Comments
Loading...