Business is booming.

Бета-тестування Windows 11 Pro вже почалося: користувачі можуть завантажити дистрибутив безкоштовно

267

На початку літа в компанії Microsoft пообіцяли безкоштовно надавати перші зразки нової операційної системи Windows 11. Однак пізніше розробники заявили, що безкоштовне скачування дистрибутива буде доступно лише за певних умов. Тепер на сайті компанії стартувала програма Windows Insider. Ставши учасником проекту, користувач зможе завантажити образ нової ОС для проведення бета-тестування софта, пише PaySpaceMagazine.

Це перший раз, коли в компанії вирішили покласти певний етап тестування продукту фактично на його кінцевого споживача. Про всі виявлені помилки Windows 11 Pro можна буде повідомляти безпосередньо розробникам Microsoft. Користувачі зможуть зробити свій внесок у створення готової операційної системи.

Кілька слів про зміни в ОС.

- Advertisement -

У новій Windows 11 більш мінімалістичний дизайн, ніж в попередніх версіях. Серверні оновлення будуть завантажуватися і встановлюватися у фоновому режимі, що виключає необхідність перезавантажувати комп’ютер. Нова ОС отримала оновлені меню «Пуск» і панель завдань, які тепер перебувають по центру екрана. Змінено дизайн вікон, в які додані тіні і анімації. Також додана панель з віджетами, оновлений Microsoft Store, є підтримка Android-додатків, покращена інтеграція з Teams. У браузері Edge з’явилася опція, що дозволяє перемикатися між горизонтальним і вертикальним розташуванням вкладок.

- Advertisement -

Comments
Loading...