Business is booming.

“Шукайте справжніх вбивць”: до п’ятої річниці вбивства Павла Шеремета правозахисники анонсували акцію під МВС

420

До п’ятої річниці вбивства в центрі Києва журналіста Павла Шеремета правозахисна ініціатива “Правотворець” оголосила акцію під стінами Міністерства внутрішніх справ. Акцію не було скасовано навіть попри відставку Арсена Авакова з посади міністра.

Новопризначений міністр внутрішніх справ не збирається боротися із фальсифікацією так званої справи Шеремети. У сьогоднішній заяві Монастирський зазначив, що у справі Шеремета він очікує поки так званий суд “зробить необхідні висновки”. Тим часом незаконно звинувачені Антоненко, Кузьменко та Дугарь і далі перебувають під арештом та обмеженні у своїй свободі.

З цього випливає, що новопризначений міністр не буде карати винних у фальсифікаціях, переглядати результатами так званого слідства. У зв’язку з цим ми наполягаємо на передачі справи до іншого незаангажованого органу досудового розслідування.

Закликаємо всіх прийти о 19:00 20 липня під Міністерство внутрішніх справ на Богомольця 10 з вимогою шукати справжніх вбивць.

– йдеться в поясненні, опублікованому на сторінці ініціативи в Фейсбук.

Вся справа – від підозри до експертиз – шита білими нитками. Підозрюваних незаконно утримували за гратами, обвинувачення фальсифікує справу, і весь цей фарс – знущання з невинних. Факт очевидний – Національна поліція не впоралася з розслідуванням і не може об’єктивно вести справу.

20 липня ми вийдемо з такими вимогами :- припинити переслідування невинних- провести внутрішнє розслідування в Національній поліції та покарати відповідальних за фальсифікацію справи- передати справу іншим органам досудового розслідування

Зрештою ми доб’ємося справедливості для сім’ї Павла Шеремета й очистимо добре ім’я Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь.

✊20 липня, 19:00, вул. Богомольця, 10

– повідомляється в анонсі акції.

- Advertisement -

Подія: https://fb.me/e/1u454yKVt

- Advertisement -

Comments
Loading...