Business is booming.

Apple підтвердила, що буде переглядати фото і СМС користувачів

388

Компанія Apple офіційно підтвердила чутки про те, що впровадить в пристрої на iOS і iPadOS перевірку вмісту фото. Більш того, проглядатися будуть і СМС-повідомлення на предмет матеріалів про насильство над дітьми, повідомляє UA.NEWS.

Як повідомляє прес-служба компанії Apple, в пристроях на системному рівні з’являться нові додатки криптографії. Технологія дозволить виявити в iCloud Photos заборонені матеріали, які містять сцени насильства над дітьми. При виявленні такого контенту компанія буде доводити до відома правоохоронних органів. Спонсорский контент

Також Apple буде відстежувати вміст повідомлень. Система буде попереджати дітей і їх батьків про отримання або відправку фотографій і посилань сексуального характеру. Крім того, голосовий помічник Siri і Пошук втрутяться, якщо користувач почне шукати теми, пов’язані з матеріалами про сексуальне насильство над дітьми. Новий функціонал запрацює восени цього року, після випуску операційної системи iOS 15. Поки функція буде діяти тільки в Сполучених Штатах, потім Apple має намір поширити цю практику і на інші країни.

- Advertisement -

Comments
Loading...