Business is booming.

Суд у справі TIU Canada проти НЗФ Коломойського знову перенесли

886

4 жовтня Північний апеляційний господарський суд переніс засідання у справі за позовом канадського бізнесмена українського походження Майкла Юрковича щодо незаконного відключення сонячної електростанції в місті Нікополь. Яка знаходиться на території Нікопольського заводу феросплавів, який контролюється українським олігархом Ігорем Коломойським.

Про подробиці справи можна почитати в статті “Нікопольська сонячна електростанція не працює через блокаду з боку підприємства Коломойського”.

На сьогоднішньому засіданні виявилося, що представники сторін ознайомлені не з усіма наявними клопотаннями. Тому щоб це виправити і дати час на ознайомлення, нове засідання призначили на 20 жовтня.

- Advertisement -

На думку адвокатів, які представляють Майкла Юрковича, Ігор Коломойський намагається перенести розгляд справи у Дніпропетровську область. Де є реальна небезпека уникнути громадської уваги та швидко вирішити справу на власну користь через ручні суди.

Також сьогодні під час нетривалого засідання під стінами суду відбувалася акція протесту, організована Рухом опору капітуляції та партією Демократична Сокира. Окремо були присутні активісти, що підтримують боротьбу канадського інвестора і об’єдналися в ініціативу #helpTIU.

- Advertisement -

Comments
Loading...