Business is booming.

До України йде “бабине” літо: детальний прогноз погоди на наступний тиждень

2 590

Початок листопада в Україні розпочнеться із доволі приємної та теплої погоди, але вже із середини тижня буде хмарно, подекуди дощитиме. У високогір’ї Карпат із дощем може пролітати також і мокрий сніг, але загалом тиждень в Україні видасться доволі теплим. Такий прогноз погоди в Україні Новини.LIVE дали в Укргідрометеоцентрі.

У Карпатах можливий дощ зі снігом

Отже, за словами синоптиків, на початку тижня переважатиме погода без опадів, а вже із середи, 3 листопада, в західних, південно-західних та в більшості центральних областей дощитиме.

- Advertisement -

Погода в Україні

“Нічна температура в ці дні становитиме 1-7 тепла, вдень — 10-15. На півдні — 17-18 градусів. 5 листопада в західних областях 5-10 тепла. А в Карпатах під час проходження атмосферних фронтів та зміни погоди у середу йтиме дощ подекуди із мокрим снігом”, — зазначили синоптики.

Якою погода буде у Києві

За прогнозом Укргідрометеоцентру, початок тижня у столиці буде доволі спокійний. Понеділок та вівторок переважно сонячні, вночі температура 5-7 тепла, вдень — 12-15. Але вже в середу погода почне дещо змінюватися, хоча й впливати на температуру не буде.

“Буде більше хмарності, вітру, а в середу очікуємо на невеликий дощ. Волога погода може бути також у п’ятницю. Але решту часу сухо, денна та нічні температури із плюсом. Вночі наприкінці тижня 6-8 тепла, а вдень — 12-14”, — підсумували синоптики.

- Advertisement -

Comments
Loading...