Business is booming.

У Зеленського вимагатимуть звільнення Демченка та очищення влади від російської агентури

3 166

В четвер, 11 листопада о 13:00, під Офісом Президента України відбудеться акція «Агентуру Кремля – геть з влади». Захід організовується патріотичними силами з метою спонукати Президента України Володимира Зеленського негайно відреагувати на кричущі факти, які були оприлюднені в ЗМІ за останні два тижні, зокрема:

– Безпосередню причетність Першого заступника Секретаря РНБО Руслана Демченка до укладання та ухвалення т.зв. «Харківських угод», які відкрили двері для окупації Росією Криму;

– Підтвердження факту отримання Русланом Демченком статусу учасника бойових дій, що є кричущою зневагою до всіх тих, хто брав участь у бойових зіткненнях та операціях, а не просто перебував недалеко від фронту.

- Advertisement -

Президент України зобов’язаний виконати свій конституційний обов’язок та відреагувати на очевидні загрози національній безпеці, пов’язані з перебуванням на високій посаді людини, щодо якої є обгрунтовані підозри в співпраці з окупантом. Особливо враховуючи доступ, який має Руслан Демченко до державної та військової таємниці і активізацію військ РФ на наших кордонах.

Організатори вимагають:

  • порушити кримінальні справи проти всіх хто готував та сприяв ухваленню Харківських угод, за статтею 111 «Державна зрада», та потім підтримав їх у сесійній залі Верховної Ради України!
  • негайно звільнити з посади Першого заступника Секретаря РНБО Руслана Демченка;
  • позбавити звання Героя України Володимира Литвина
  • звільнити з посади Голову Одеської ОДА Сергія Гриневецького
  • звільнити з посади члена Ради НБУ Василя Горбаля
  • порушити кримінальну справу Першого заступника Секретаря РНБО, Руслана Демченка за участь у «чорних схемах» по торгівлі вугіллям з окупованими територіями?
  • позбавити Руслана Демченка статусу «учасника бойових дій» та почати перевірку всіх подібних випадків отримання цього статусу чиновниками, які не мали жодного стосунку до бойових операцій.

Читайте також: Від Зеленського очікують кадрових рішень в зв’язку зі скандалом з Русланом Демченком: на четвер анонсовано акцію протесту

Джерело: прес-анонс організаторів акції.

- Advertisement -

Comments
Loading...