Business is booming.

Україну знову готують до капітуляції?

1 110

Єрмак і Зеленський в грудні запропонували план під назвою “10 кроків до миру”, суть якого зводиться до того, що Україна повністю виконує Мінські домовленості з формулою Штайнмаєра, амністією і легалізацією російських найманців, федералізацією України з урахуванням автономії ОРДЛО, особливих виборів і економічної зони в ОРДЛО.

В останні тижні відбувається багато зустрічей у Нормандському форматі.

  • 4 січня Єрмак провів телефонну розмову з представниками європейських країн нормандського формату – Франції та Німеччини перед їхньою поїздкою до Москви.
  • 6 січня відбувалася зустріч радників у Нормандському форматі Росії, Німеччини і Франції (без України) в Москві. Росію представляв Дмітрій Козак. За його словами радники схвально висловилися про Мінські домовленості.
  • 7 січня Емануель Макрон заявив, що Франція й Німеччина ініціюють чергову зустріч у “нормандському форматі” протягом кількох наступних тижнів.
  • 8 січня Єрмак заявив, що зовнішньополітичні радники лідерів Німеччини і Франції наступного тижня відвідають Україну.

- Advertisement -

Всі ці події і заяви говорять про одне. В найближчі тижні, в якості подарунка для замирення Путіна, Україну можуть змушувати до капітуляції. Йдеться про спробу знищення суверенітету України – приєднання України до ОРДЛО і амністію найманців окупаційного режиму. Єдине чого ці можливі капітулянтські домовленості не враховують – це думки українського народу і його волі до боротьби за свободу. Ми з вами маємо вкотре зупинити цей сценарій і відстояти незалежність та суверенітет України!

Олександр Іванов, член Координаційної Ради РОК.

Нагадуємо, що 9 січня, об 11:30 на Михайлівській площі в Києві відбудеться загальна акція, з метою донести свою позицію до західних лідерів перед важливими міжнародними переговорами, на яких Кремль спробує нав’язати світові свої порядки, а нам – капітуляцію. До акції Руху опору капітуляції долучаться і учасники акції Вільний Казахстан – Вільна Україна“.

Всі організатори закликають учасників утриматися від партійних прапорів та використовувати лише державні прапори та іншу національну символіку. 

- Advertisement -

Comments
Loading...