Business is booming.

У Львові та області сьогодні мокрий сніг з дощем, температура 0 – 5° тепла

568

7 лютого погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Балтійським морем.

Отже, 7 лютого погода у Львівській області буде така. Хмарно. Мокрий сніг з дощем та сніг, вранці та вдень подекуди значні опади. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, вночі місцями пориви 15 – 20 м/с, слабка хуртовина. Температура впродовж доби 0 – 5° тепла.

Львів. Хмарно. Мокрий сніг з дощем та сніг. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 15 – 20 м/с, слабка хуртовина. Температура вночі 0 – 2° тепла, вдень 3 – 5° тепла.

- Advertisement -

Погіршення видимості в опадах.

Атмосферний тиск вночі падатиме, вдень зростатиме. відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Прогноз погоди на 2 – 3 добу

8 лютого. Хмарно з проясненнями. Невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

9 лютого. Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

Прогноз погоди на 4 – 5 добу

10 – 11 лютого: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень 10 лютого 4 – 9° тепла, 11 лютого 0 – 5° тепла.

- Advertisement -

Comments
Loading...