Business is booming.

На Харківщині відбили всі спроби наступу, у ворога великі втрати

454

На Харківщині за минулу ніч захисники змогли відбити усі спроби наступу російських військ, знищено багато ворожої техніки, Харків – під контролем України.

Джерело: голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телеканалу “Рада” вранці 28 лютого

Пряма мова Синєгубова: “Усю ніч наші збройні сили відбивали спроби наступу російських військ, знищували колони (ворожої техніки – ред.) вже на підходах до позицій, але ще до того, як вони змогли розвернутися і завдати залпових артилерійських обстрілів міста. Ми тримаємо місто повністю під своїм під контролем.

- Advertisement -

Вчора зранку у нас з’явилося декілька автомобілів броньованої техніки ворога, вся техніка була знищена. Понад 20 диверсантів були заблоковані у приміщенні школи і були знищені повністю”.

Деталі: Також голова обласної ВЦА розповів, що був випадок, коли одному українському солдату здалися у полон 7 російських військових.

Пряма мова Синєгубова: “На допитах вони пояснювали, що вони 3 дні не їли, сплять у земляних окопах і вони не розуміють, що вони роблять на українській землі. Їм всім повідомили, що у них навчання, а після того їм віддали наказ наступати на територію України. Вони підтверджують, що багато солдатів відмовляються йти вбивати”.

- Advertisement -

Comments
Loading...