Business is booming.

Під Херсоном російські обстріли пошкодили будинки і газопровід, є постраждалі

358

Від російських обстрілів у селі Степанівка в передмісті Херсона постраждали шестеро людей і пошкоджено 20 будинків.

Про це повідомляється на сайті Херсонської міської ради.

«28 березня Степанівка потрапила під обстріл, постраждали шестеро людей. Одного з них доправили до лікарні, п’ятеро мають осколкові поранення», – йдеться у повідомленні.

- Advertisement -

Зазначається, що медичну допомогу людям надали. Від обстрілів постраждали також близько 20 будинків села – вибиті вікна, пошкоджені стіни й паркани. Зараз у селі працює комісія з обстеження стану цих будинків, щоб визначитися з компенсацією завданої шкоди відповідно до прийнятої міською радою програми.

Окрім того, по вул. Селянській обстрілами пошкоджено газопровід. Голова Суворовської райради Андрій Задніпряний повідомив, що інформацію надали до АТ «Херсонгаз», тож найближчим часом аварійна бригада працюватиме на пошкодженій ділянці газопроводу, зазначили в мерії.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня осколок ракети потрапив у вікно Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що розташований у Степанівці – вихованці Центру та працівники не постраждали.

Раніше під час нічного обстрілу ворожий снаряд влучив у харчоблок психлікарні, що розташована у селі Степанівка.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і почав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

- Advertisement -

Comments
Loading...