Business is booming.

На Житомирській трасі триває робота над зведенням тимчасової переправи через р. Ірпінь – Кубраков

203

Дорожники активно прибирають і відновлюють інфраструктуру Житомирської траси, яка є однією з головних транспортних артерій країни; для відновлення повноцінного руху дорогою відбувається встановлення тимчасової переправи через річку Ірпінь поблизу Стоянки, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков на своїй фейсбук-сторінці.

“Міст біля Стоянки на цій трасі було зруйновано ще в перші дні війни та відрізано транспортне сполучення з Києвом”, – пише міністр.

За його словами, відновлювальні роботи на трасі тривають уже майже тиждень. Дорогу прибирають, розчищають від понівечених автомобілів і техніки, а також паралельно демонтують зруйнований міст і споруджують тимчасову переправу.

- Advertisement -

“На сьогодні було влаштовано переправу через річку Ірпінь із залізних балок, земляного насипу та щебеневої основи. На початку наступного тижня плануємо відкрити тимчасовий проїзд для відновлення руху транспорту”, – повідомив Кубраков.

Раніше міністр розповів про старт відбудови дороги М-01 Київ-Чернігів, яка є важливим логістичним маршрутом для всього регіону.

- Advertisement -

Comments
Loading...