Business is booming.

В готель Прем’єр-палас у Києві прийшли фронтовики з вимогою негайної націоналізації цього російського майна (ФОТО, ВІДЕО)

1 111

Зранку 13 квітня до київського готелю Прем’єр-палас прийшло близько сотні бійців тероборони та добровольчих підрозділів, що брали участь в обороні та звільненні Бучі та Ірпеня з вимогою застосувати до нього дію Закону «Про основні засади примусового вилучення в Україні об`єктів права власності Російської федерації та її резидентів». Вони навели докази того, що цей готель належить так званому Лужніковському ОЗГ з Москви, серед кінцевих бенефіціарів – злодій в законі Михайло Воєводін та представник путіна по роботі з закордонними агентами Олександр Бабаков, повідомляє Голос-інфо.

“Ми тут всі з територіальної оборони з різних районів міста Києва, всі в колишньому бійці АТО, і всі в сьогоднішньому – активні учасники бойових дій на Київщині. Є багато фактів, наведених в ЗМІ щодо майна, яке перебуває в приватній власності громадян росії, які активно підтримують політику путіна і працюють на території України. До активної фази війни їм не приділялося достатньо уваги правоохоронних органів… Ми отримали інформацію, що власники Прем’єр-паласу наближені безпосередньо до путіна та його партії… Всі свідчення в нас зібрані. Кошти, прибуток – надходять в росію. Ми хочемо з’ясувати, чи знають правоохоронні органи про цю ситуацію, а якщо знають – чому не діють”

– заявили учасники на імпровізованому мітингу в холі готелю.

- Advertisement -

Також на місці присутні вирішили створити громадську організацію “Економічний фронт”, яка буде відстежувати подібні випадки приховування російського майна та допомагати державі в цій боротьбі з російським агресором. Також учасники заходу попросили адміністрацію готелю надати поліції інформацію про тих, хто проживає у ньому, оскільки мають дані, що там перебувають розшукувані українським правосуддям особи.

Наразі в готелі обстановка спокійна, на місці перебувають працівники поліції та журналісти.

- Advertisement -

Comments
Loading...